Fånga solen


Maxipannan erbjuder flera fina möjligheter att fånga solens strålar. Ihop med vår panna eller en ackumulatortank passar den traditionella solfångaren som värmer vatten alldeles utmärkt. Detta är ett mycket miljövänligt och beprövat sätt att ta till vara på solenerg, Nu kan vi erbjuda er som har bergvärme, jordvärme, solvärme som boostar er brinevätska, vilket gör att er värmepump inte behöver jobba så hårt. läs mer under fliken webshop/ solprodukter/ borrhållsvärmaren.

Solvärmepump SoletAer MDX 260L är ett system som prioriterar solenergin vid varmvatten produktion. ett bra sätt att minska energikostnaden för villor med direktverkande el.

Det ädlaste energislaget som finns att tillgå är elektricitet. Börja tillverka din egen el! Varför inte börja i liten skala och testa? Gör installationen så kan du låta den växa och ansluta den till elnätet.

Solfläkten är det absolut enklaste sättet att använda solenergin. Värm husets inneluft direkt. Solfläkten passar utmärkt på alla ställen där man inte vill eller kan ha ett vattenburet system; sommarstugan, uthuset, fabrikslokalen. Har man en vägg mot söder (sydväst till sydost) passar detta fantastiskt bra.

Våra produkter för solenergi är (vatten, luft och el):

Solfångare: värmer vatten eller glykolblandat vatten på traditionellt dätt. Vi erbjuder plana och vacuumrör av så kallad U-rörstyp.

Solpatronen: omvandla solens strålar till värme i ackumulatortanken via vår solpatron, tillsammans med solceller 8st,

Solfläkten: fånga solenergi och värm luften inomhus direkt. Smart och effektiv.

Solceller: gör din egen el. Med anslutning till elnätet eller istället för nätanslutning. Lagring i batterier för det man inte gör av med och tillverkning av el för nätet.

Solenergi är den mest hållbara och miljömässigt bästa energikällan vi har men man måste ta tillvara på solen när den skiner. Tillverka tappvarmvatten och värm under 5-6 månader och spara 20% av husets värmebehov för detta. Eller gör elektriciteten till husets elapparater och värmepump. Kvitta elöverskottet med din elleverantör med nettodebitering. Har du frågor kring detta, hör av dig till oss.

Senaste nytt
2024-04-04
Eco Forest
Hej vi söker nu återförsäljare för våra nya produkter inom pelletskaminer, vedkaminer, och R290 värmepumpar både inom luft-vatten, samt bergvärme. För bergvärme så har vi ett komplett utbytes program där man inte behöver borra ett nytt borrhål. utan återanvänder befintligt. Vilket reducerar investerings kostnaden rejält.
och minskar miljöpåverkan. Kontakta oss för mer information. Mvh Arne
 
Visste du att...
Islänningar dricker mer Coca-Cola per capita än något annat folk.
 
Facebook
Vi finns på Facebook!

Gilla oss och tag del av senaste nytt om Maxi 30/50.

 

 
Nordisk System Teknik AB
Svenarp 2
577 99 Pauliström
Arne: 076 144 01 14
arne@nst-ab.se
info@nst-ab.se