Våra produkter

Maxi 50 ? ett pålitligt och modernt värmesystem
Flaggskeppet heter Maxi 50, en flexibel, svensktillverkad värmepanna med mycket hög verkningsgrad för högsta effektivitet och lägsta energiförbrukning. Pannan är miljögodkänd av SP.

Maxi 50 har funnits länge på marknaden men är nästan ännu mer aktuell idag än när den kom för drygt 30 år sedan. Det beror främst på två faktorer. För det första uppfyller Maxi 50 dagens uppsatta miljökrav. Det tycker vi är viktigt. För det andra erbjuder Maxi 50 ett allt-i-ett-system med inbyggd ackumulatortank som fungerar med både med ved, sol, flis och pellets. Det innebär i praktiken minimala värmeförluster samtidigt som du är flexibel i val av värmekälla. Du anpassar enkelt ditt system efter rådande förhållanden och kan därmed sänka både kostnader och miljöpåverkan. Maxi 50 är ett komplett och modernt värmesystem, helt enkelt.

Inbyggd ackumulatortank
En central egenskap och en förutsättning för att Maxi 50 fungerar så effektivt är något vi kallar ett allt-i-ett-system. Många pannor bygger idag på principen att skilja pannan från ackumulatortanken. Vi har gjort tvärtom och konstruerat en panna och tank i en enhet. Pannan ansluts enkelt till befintligt värmesystem via värmeväxlarslinga och har dessutom skilda expansionssystem. Fördelarna är tydliga. Systemet når högsta energieffektivitet, får en låg installationskostnad och ger en mycket driftsäker anläggning. Maxi 50 är bland de mest effektiva och flexibla svensktillverkade systemen på marknaden.

Villa, jordbruksfastighet eller verkstad
Maxi 50 passar i de flesta hushåll med separat pannrum. Men allra bäst passar systemet i villor eller jordbruksfastigheter på landsbygden men också i verkstäder och mindre tillverkningsindustrier.

Maxi 30


Nu lanserar vi Maxi 30 en allbränslepanna, som ersätter de flesta värmesystem eller kompletterar befintliga. maxi 30 kan användas med alla sorters pelletsbrännare, värmepumpar, solenergi, fjärrvärme, med en Maxi 30 får ni ett komplett system som kan byggas ut efter behov och förutsättningar.

Eco Forest


Nu lanserar vi Eco Forest produkter. Pelletskaminer, Vedkaminer, Värmepumpar. Värmepumparna finns både som luft-vatten, och som Bergvärme, med det nya köldmediet R290, vilket ger 70 gr vatten vid minus 25gr. Samt de enda bergvärme pumparna som ersätter gamla värmepumpar utan att borra nya hål.

Hur fungerar Maxi 50? Ladda ner detaljerad beskrivning:


Senaste nytt
2024-04-04
Eco Forest
Hej vi söker nu återförsäljare för våra nya produkter inom pelletskaminer, vedkaminer, och R290 värmepumpar både inom luft-vatten, samt bergvärme. För bergvärme så har vi ett komplett utbytes program där man inte behöver borra ett nytt borrhål. utan återanvänder befintligt. Vilket reducerar investerings kostnaden rejält.
och minskar miljöpåverkan. Kontakta oss för mer information. Mvh Arne
 
Visste du att...
Skottland har högst antal hjärtsjuka personer i världen. 25% äter aldrig grönsaker, 33% äter aldrig färsk frukt.
 
Facebook
Vi finns på Facebook!

Gilla oss och tag del av senaste nytt om Maxi 30/50.

 

 
Nordisk System Teknik AB
Svenarp 2
577 99 Pauliström
Arne: 076 144 01 14
arne@nst-ab.se
info@nst-ab.se