Maxi 30


Maxi 30 ? ett pålitligt och modernt värmesystem
Storebror heter Maxi 50, en flexibel, svensktillverkad värmepanna med mycket hög verkningsgrad för högsta effektivitet och lägsta energiförbrukning. Pannan är miljögodkänd av SP.

Nu lanserar vi Maxi 30 en allbränslepanna, som ersätter de flesta värmesystem eller kompletterar befintliga. maxi 30 kan användas med alla sorters pelletsbrännare, värmepumpar, solenergi, fjärrvärme, med en Maxi 30 får ni ett komplett system som kan byggas ut efter behov och förutsättningar.

Inbyggd ackumulatortank
En central egenskap och en förutsättning för att Maxi 50 fungerar så effektivt är något vi kallar ett allt-i-ett-system. Många pannor bygger idag på principen att skilja pannan från ackumulatortanken. Vi har gjort tvärtom och konstruerat en panna och tank i en enhet. Pannan ansluts enkelt till befintligt värmesystem via värmeväxlarslinga och har dessutom skilda expansionssystem. Fördelarna är tydliga. Systemet når högsta energieffektivitet, får en låg installationskostnad och ger en mycket driftsäker anläggning. Maxi 30 är bland de mest effektiva och flexibla svensktillverkade systemen på marknaden.

Villa, jordbruksfastighet eller verkstad
Maxi 30 passar i de flesta hushåll med separat pannrum. Men allra bäst passar systemet i villor eller jordbruksfastigheter på landsbygden men också i verkstäder och mindre tillverkningsindustrier.

Senaste nytt
2024-04-04
Eco Forest
Hej vi söker nu återförsäljare för våra nya produkter inom pelletskaminer, vedkaminer, och R290 värmepumpar både inom luft-vatten, samt bergvärme. För bergvärme så har vi ett komplett utbytes program där man inte behöver borra ett nytt borrhål. utan återanvänder befintligt. Vilket reducerar investerings kostnaden rejält.
och minskar miljöpåverkan. Kontakta oss för mer information. Mvh Arne
 
Visste du att...
en hambugare rent viktmässigt kostar betydligt mer än en ny bil.
 
Facebook
Vi finns på Facebook!

Gilla oss och tag del av senaste nytt om Maxi 30/50.

 

 
Nordisk System Teknik AB
Svenarp 2
577 99 Pauliström
Arne: 076 144 01 14
arne@nst-ab.se
info@nst-ab.se